Der gikk starten på det nye moteåret (infinitybergen)
HJEMKONTAKTOUTFITNYHETERINSPIRASJONLEGG TIL SOM VENN

« Tilbake til blogg
Der gikk starten på det nye moteåret
06.09.2012 17:01 | Inspirasjon | 2 kommentarer | Tips en venn

Vi er så heldig som har Linda på Infinity. Linda har stor sans for mote og har mange tips og triks som hun veldig gjerne deler med oss alle. Nyt dette innlegget om det kommende moteåret og bli inspirert!

 

Jeg elsker høsten. Ikke så å forstå at jeg ikke setter pris på de andre årstidene også men høsten er på en måte det som gir oss en liten pekepinn på hva vi kan forvente oss det kommende moteåret. Bare se på Vouges innholdsrike Septembernummer, en happening alle ekte fashionistas venter på i stor spenning.

 

Denne høsten gir oss blant annet en salig blanding av barokk, militærstil og psykedeliske 70 talls mønstre, Det virker som om moteskaperne er lite villig til å gi slipp på 70 tallet og denne sesongens tolkning har satt mønstrene i fokus. Jeg får seriøst flashback til tapetet jeg hadde på barnerommet mitt, et psykedelisk virvar av lilla stjerner som introduserte meg for mitt livs første migrene. Imidlertid, hvis man nærmer seg denne trenden forsiktig så kan den absolutt ha noe for seg.

  
Miu Miu FW 2012


Du trenger nødvendigvis ikke investere i et helt antrekk slik som det ble vist på catwalken denne høsten, da kan du lett ende opp med en look som skriker "Mozart på syre". Et lite nikk til trenden i form av en topp eller et skjerf gjør seg like bra. Atter en vinkling er det som defineres som androgynt, denne gangen med tydelige referanser til 1920-30 tallet. Dandylooken tror jeg personlig kommer til å bli det neste store. Akkurat nå ser vi bare begynnelsen men når nyinspillingen av "The Great Gatsby" kommer på kinoene verden over så vil vi nok merke at flere designere henger seg på. Uansett hva du velger å kjøpe denne høsten er det viktigste som alltid, lek deg med moten, vær ditt eget stil ikon og sist men ikke minst, ha en framifrå motehøst!!

  
Donna Karan FW 2012

 

Linda C.

 

Hvordan få looken:

Jakke By Malene Birger 2400 kr // Bluse Boss Orange 1300 kr // Skinnbukse 6400 kr// Sko Debbie 1400 kr


 

2 kommentarer

Marit

06.09.2012 kl.17:38

Flott antrekk!
Jeanette

06.09.2012 kl.23:32

Såååå enig med du.. høsten er den absolutt den tiden på året det pulserer med farger i motebilde.

Og da er det om å gjøre å ikke være redd for å blande litt vågale kombinasjoner både når det gjelder farge og mønster.. men det har nå eg ment når det gjelder de fleste trender..

Liker godt innlegget ditt, åpent, ærlig og rett på sak.. akkurat som eg liker det.. gleder meg til å lese mer ;-)

Skriv en ny kommentar


Infinity

Infinity er en motebutikk for den trendbevisste jente/kvinne. Vi fører high fashion merker som By Malene Birger - Designers Remix Collection - Ash Shoe - RAER - Nolita - DKNY - Patrizia Pepe - Moods of Norway - MET jeans- UGG Australia m.m. Vi holder til på Lagunen Storsenter i Bergen, men sender varer over hele landet.

Kontakt

Tlf: 55 01 92 13
Mob: 99 02 53 43
infinity.lagunen@hotmail.com


Siste innlegg

Arkiv

hits