februar 2010 (infinitybergen)
HJEMKONTAKTOUTFITNYHETERINSPIRASJONLEGG TIL SOM VENN


Bli inspirert!

20.feb.2010 22:13 | Blogg | 3 kommentarer | Tips en venn

Til tross for at det fremdeles er en kald vinter med masse snø ute, har vi stylet de fire, flotte utstillingsdukkene våre med deilige vårklær. Det gir oss et håp om at våren ikke er så altfor langt unna, og vi endelig kan kle oss i nydelige, duse farger på klærne, som vi har lengtet så lenge etter... La deg bli inspirert av våre fire forskjellige antrekk som alle blir veldig aktuelle denne vår-og sommeren.

Dukke 1:

"Joggebuksen" blir en stor trend denne våren, og hva er vel ikke bedre enn å gå komfortabelt kledd og samtidig se stilig ut?
PS: Velg en kroppsnær overdel til "joggebuksen", for å unngå en "bomsete look".

Dukke 2:

Et stilig hverdagsantrekk som passer til de fleste.
PS: Bruk en tettsittende bukse eller tights, dersom overdelen er lang, slik som genserkjolen på dette bildet.

Dukke 3 og 4:

Jeg har sagt det før og sier det igjen; Gå for lyse farger denne våren, både til hverdags og til fest som vist på disse to dukkene :)

Har du spørsmål angående klærne på dukkene, legg igjen en kommentar, eller send oss en mail på infinity.lagunen@hotmail.com :)

Ha en fortsatt fin helg! Hilsen oss på Infinity ;)


Fargeglade nyheter fra Moods of Norway

17.feb.2010 12:24 | Blogg | Én kommentar | Tips en venn

Det norske suksessmerket Moods of Norway, er kjent for sine lekne-og fargesprakende kolleksjoner. Vårens kolleksjon, Cocktail Farming, er ingen unntak og har virkelig satt farge på butikken vår!  Selv om vi fremdeles venter på flere leveringen fra MoN, har vi allerede fått inn mange godbiter. En av favorittene er en knall rosa dressjakke som garantert vil gjøre deg til festens midtpunkt! En matchende rosa shorts hører selvfølgelig til, så den venter vi på i spenning. Vi får også inn masse tøffe sko, lekre kjoler samt t-skjorter, så det er absolutt verdt å ta seg en liten titt hos oss, eller to :) 


Denne lekre dressjakken finnes i vår butikk nå.


Sammen med denne shortsen får du det perfekte festantrekket. Dressjakken og shortsen er også veldig stilig å bruke hver for seg!


Vi har også fått inn mange fine sommerkjoler, som blant annet denne.


T-shorter er et must når det er varmt ute, og Moods of Norway har laget vårens tøffeste!


Den rosa dressjakken kommer også i en mer hverdagslig variant, som denne blå-og hvit stripete.

:)


Endelig er de her igjen!

15.feb.2010 22:17 | Blogg | 4 kommentarer | Tips en venn

Jeg snakker selvfølgelig om de populære Seazipit-buksene fra Designers Remix Collection, som vi tidligere har hatt stor suksess med. Denne gangen har vi tatt buksen inn i blått, som forøvrig er en av vårens hotteste farger, og i en klassisk gråfarge.

Buksen finnes i str. 34-42 og koster 1199,-.

Vi har også fått inn den sorte, tøffe buksen jeg snakket om i forrige innlegg. Den koster 1399,- og finnes i str. 34-42.


Ha en fortsatt fin kveld :)


Den perfekte "lille sorte"

10.feb.2010 12:17 | Blogg | Én kommentar | Tips en venn

I går fikk vi årets første levering fra Designers Remix Collection, med masse lekre klær for vår-og sommer. En av favorittene våre var en lekker svart kjole med trendy skuldre. "Den lille sorte" slår aldri feil, og det er noe Tone Damli Aaberge har fått med seg. Hun er nemlig er heldig eier av denne lekre kjolen, og har brukt den ved flere store anledninger med stor suksess.

Kjole fra Designers Remix Collection: 2399,-


Tone Damli Aaberge.

Et lite tips:
Bruk noen knallrøde sko til kjolen hvis du ønsker å tilføre litt farge til antrekket. Vær også beskjeden med smykkene, spesielt i halsen, da kjolen allerede tiltrekker seg mye oppmerksomhet der. 

Flere favoritter fra Designers Remic Collection:

Ytterjakke med dobbelspente knapper i en lekker blåfarge. Finnes også i en helt lys variant.


Kjempestilig blazer med puffermer. PS: Buksen får vi også.


Nydelig kjole i vårens mest populære farge, fersken.

:)


MOTEUKER

03.feb.2010 19:27 | Blogg | Ingen kommentarer | Tips en venn

Moteuken i Sverige gåt mot slutten, og neste uke står København for tur. Vi reiser ned for inspirsjon og se etter nye merker for høsten 2010. Vi skal også se moteshowene til våre leverandører, noe vi gleder oss veldig til. Vi skal blant annet på By Malene Birger og Designer Remix Collection sine show. Imens kan vi kose oss med disse showene:

http://costume.no/catwalk/57/291 


hits