juni 2010 (infinitybergen)
HJEMKONTAKTOUTFITNYHETERINSPIRASJONLEGG TIL SOM VENN


Bruk kjoler i hverdagene også

13.jun.2010 22:31 | Inspirasjon | Ingen kommentarer | Tips en venn

De fleste forbinder kjoler med fest og litt finere anledninger enn jobb og skole, men hvorfor ikke bruke kjoler i hverdagen også? Ved å kombinere kjolen med noen flate sko og en litt røff jakke over skuldrene, toner man ned hele antrekket og får et mer casual uttrykk. Et godt eksempel på et slik antrekk har vi vist nedenfor.
Den tøffe kjolen som kommer fra det danske merket Designers Remix Collection, har vi kombinert sammen med noen stilige sandaler fra Miss Sixty og en røff cardigan fra Samsøe & Samsøe. Dette antrekket passer perfekt inn i en hektisk jobbdag!

Kjole - Designers Remix Collection
Cardigan - Samsøe & Samsøe
Sandaler - Miss Sixty
Smykke - DAY Birger et Mikkelsen

Hilsen oss fra Infinity


Kle deg sporty i sommer!

11.jun.2010 22:41 | Inspirasjon | Ingen kommentarer | Tips en venn

Denne gangen har vi valgt å kle utstillingsdukken vår i et sporty og ikke minst sommerlig antrekk. Dette er et antrekk som passer perfekt til aktive damer som liker å kle seg komfortabelt, men som samtidig ønsker å se stilig ut. Knebukser hører sommeren til, og denne lekre, røde knebuksen fra Nolita, har en utrolig god passform. Den stilige vesten som kommer fra det italienske merket Duvetica, er foret med dun, og blir derfor et must på dager der solen er i sitt beskjedne hjørne.Vest - Duvetica (finnes i mange forskjellige farger, også som jakke)
Knebukse - Nolita (finnes også i hvit)
Basic langermet topp - Samsøe & Samsøe (finnes også i t-skjorte, singlet og i lang variant i mange forskjellge farger)
Skjerf - Designers Remix Collection
Solbriller - The Row

God helg! Hilsen oss fra Infinity :)


Lekre broderier fra By Malene Birger

06.jun.2010 23:29 | Inspirasjon | Én kommentar | Tips en venn

I del 4 av "Kjoler som passer utmerket til bryllup og andre store begivenheter denne sommeren", har vi valgt en utrolig stilig kjole fra By Malene Birger. De påsydde broderiene både foran og bak på kjolen gir den en helt spesiell og ikke minst unik look. Dette er en kjole du garantert kommer til å føle deg vel i og få mye oppmerksomhet for!


Har du noen spørsmål angående denne kjolen eller noe helt annet, så send oss en mail på infinity.lagunen@hotmail.com eller ring oss på tlf 55 01 92 13.

Hilsen oss fra Infinity :)


Flott i blått

05.jun.2010 23:39 | Inspirasjon | Én kommentar | Tips en venn

I del 3 av "Kjoler som passer utmerket til bryllup og andre store begivenheter denne sommeren", har vi igjen valgt en blå kjole og det med god grunn. Fargen blå er som nevnt tidligere en av sommerens hotteste farger, så du kan med andre ord trygt velge en blå kjole dersom du skal i bryllup eller i en annen stor dag denne sommeren. Dagens kjole kommer fra det danske merket DAY Birger et Mikkelsen og er rett og slett nydelig. Den stilige skinnjakken fra samme merke, er med på å gi antrekket en litt tøffere look. De blå pilotbrillene fra Veronique Branquino matcher kjolen perfekt, og de tøffe pumpsene fra Miss Sixty setter virkelig prikken over ien!
Et stilig og veldig gjennomført antrekk med andre ord :)


Kjole, skinnjakke og perlesmykke som også kan brukes som et belte - DAY Birger et Mikkelsen (kjolen finnes også i en lys variant)
Pilotbriller - Veronique Branquino 
Pumps - Miss Sixty
Armbånd - By Me

Ha en fortsatt strålende helg. Hilsen oss fra Infinity :)


Belter i regnbuens farger

04.jun.2010 23:08 | Inspirasjon | Én kommentar | Tips en venn

Et belte kan gjøre underverker for et antrekk, og kan enkelt forvandle en kjedelig og formløs kjole til en lekker og mer markert variant!
Det danske merket Designers Remix Collection, lager noen kjempetøffe knytebelter i skinn som vi selger her på Infinity. De finnes i fem forskjellige farger, og frisker opp ethvert antrekk.


Nedenfor har vi brukt en lekker kjole fra Samsøe & Samsøe som et eksempel på hvordan et belte kan forvandle en hel kjole.

Uten belte:
Med belte:
Vi ønsker alle en riktig god helg. Hilsen oss fra Infinity :)
hits