september 2010 (infinitybergen)
HJEMKONTAKTOUTFITNYHETERINSPIRASJONLEGG TIL SOM VENN


Ash

27.sep.2010 23:51 | Nyheter | Én kommentar | Tips en venn

Italienere er kjent for å lage gode sko, og merket Ash er et godt eksempel på det! Ved siden av å være gode på foten, er skoene fra det italienske merket også utrolig stilig å se på. Kan det virkelig bli bedre?:) Prisen på skoene ligger på rundt 2000 kr...

Her kommer en oversikt over hvilke Ash modeller du får kjøpt på Infinity:

1: Egoist

2: Emma

3: Iman


4: Intense

5: Jeff

(Jeff finnes også i grå)

Dersom du lurer på noe angående skoene, er det bare til å ta kontakt via telefon eller mail :).

Hilsen Infinity-jentene :)


Lagunen 25 år, og kåret til Bergens Beste

23.sep.2010 22:59 | Blogg | 2 kommentarer | Tips en venn

Lagunen feirer i disse dager 25 - år, og vi er stolte av å være en del av teamet:) Bursdagen ble feiret med bløtekake til kunder og ansatte, senteret er pyntet med ballonger, tøffe plakater og ustillnger.

 

 

Det hele ble kronet da Lagunen på selve bursdagen fikk sjefredaktør i Bergens tidende på besøk, og kunngjorde at Lagunen storsenter var stemt frem til å bli, Bergens beste Kjøpesenter. Gratulerer til Lagunen!
Vi på INFINITY kan jo ikke annet enn å være enig med kåringen:) senteret har alt man trenger av butikker, det er ALLTID rent, ryddig, bra med toalett fasiliteter, ja rett og slett fine omgivelser.
Alle ansatte på Lagunen er invitert til stor feiring av 25 - års jubilieum i Grieghallen på lørdag. Over 800 ansatte er påmeldt, og alle vi på INFINITY gleder oss veldig. Det blir 3 - retters middag, underholdning, dans og musikk. Da til det STORE spørsmålet, HVA går man med?? ;) Invitasjonen sier mørk dress, så vi er enig i butikken at vi må pynte oss skikkelig.
Hva med denne kjolen fra By Malene Birger?
En tøff kjole, som er smal i livet, detaljer på skuldrene, og en grov glidelås i hele ryggen
Eller denne??
En kort kjole, også fra By Malene Birger. NYDELIGE  farger! Har også detaljer på skuldrene
.
Denne kjolen er fra Patrizia Pepe
Rå kjole med store puffermerog  paljetter i halsen. Åpen rygg.
Eller denne?


En spesiell kjole i silke, som går over i ull ved hoftene, også fra Patrizia Pepe. Utrolig fin farge, slags grå lilla, som er tøff til sort. Med fingerhansker.
Dette er bare et lite utvalg vi har av fine kjoler. Lover å legge ut blder av oss, og hva vi endte opp med av antrekk
Mvh Jentene på INFINITY

 


Samsøe & Samsøe

22.sep.2010 00:15 | Nyheter | Én kommentar | Tips en venn

Trenger du en ny kjole i nærmeste fremtid, bør du absolutt ta turen innom Infinity. Det danske merket Samsøe & Samsøe lager klassiske kjoler med det lille ekstra, til en veldig god pris. Dette er kjoler som kler de fleste og som vi har hatt veldig stor suksess med! Du kommer garantert til å bli fornøyd :)

Kjole 1:
Kjolen koster 899,- og finnes også i svart.

Kjole 2:
Kjolen koster 999,- og finnes også i svart.

Ring oss gjerne, eller send oss en mail, dersom du har noe spørsmål :)


Poncho

21.sep.2010 23:26 | Nyheter | Én kommentar | Tips en venn

En varm og deilig poncho er et must have denne vinteren. Det danske merket, DAY Birger et Mikkelsen har laget sesongens fineste som du kan få kjøpt på Infinity. Den finnes i fargene grått og brunt, og koster 2199,-.Har du et spørsmål angående ponchoen eller noe helt annet, ring oss gjerne på tlf. 55019213 eller send oss en mail på adressen: infinity.lagunen@hotmail.com :)


Hell Is For Heroes

21.sep.2010 18:02 | Blogg | Ingen kommentarer | Tips en venn

Noen som har sett 80 - talls filmen Hell Is for Hereos?? Dette upcoming merket er inspirert av denne filmen, og har kolleksjoner for damer og herrer, hvor vi har kjøpt inn dunjakkene. Inspirert av Indianerne i USA, har jakkene mangen delatjer, som gjør at jakkene skiller seg ut i mengden!!Jakken finnes i rød og sort pris 6999,- med pels

 

 

 

 


Moods Of Norway

20.sep.2010 22:33 | Blogg | Én kommentar | Tips en venn

Vi er stolte forhandlere av Moods Of Norway. Merket har vært med oss siden starten, og vi har godt utvalg av både streetline, sko og selskapstøy. Temaet denne sesongen er "Cocktail Transportation", og showet fant sted på den gamle sjokoladefabrikken i oslo. Hvis du vil se visningen, ligger den ute på www.aftenbladet.no

 

Her er noen bilder:l

Noen andre nyheter som vi har fått inn:

 

Tøff party kjole. Pris: 1999,-Sesongens moonboots. Pris 799,-

Singlet med traktor i paljetter. Tøff til dressbukse, eller                                                                                                                tights. pris 699,-


Sneakers. Vi har de i begge farger. Pris 1099,-

 

Ta kontakt hvis du har noen spørsmål. infinity.lagunen@hotmail.com

Ha en god dag :)


PATRIZIA PEPE

19.sep.2010 20:31 | Blogg | Ingen kommentarer | Tips en venn 

PATRIZIA PEPE

Patrizia Pepe ble lansert i Firenze I 1993. Grunnleggerne er Patrizia Bambi, kreativt og stilistisk ansvarlig, sammen med Claudio Orrea som er administrativt overhode. Som brand ble Patrizia Pepe utviklet fra en annen bedrift de hadde sammen nemlig Tessilform Textile Manufacturing company.

 

Brandet er fundert på en spesielt suksesrik filosofi: Patrizia Bambi følger fashion-universet med argusøyne og presenterer slik sin idealkvinne og -mann. Kolleksjonene representerer en velkjemmet minimalisme kombinert med en lidenskap for detaljer. Stilen baseres på harmoni, bevegelighet og karakter. Praktisk og original uansett tidspunkt på dagen eller kvelden. Stilen er videre uklanderlig elegant og moderne.

I vår hadde vi vår første sesong med merket. Det ble en STOR suksess, og er seilet opp til å bli en av våre største leverandør.

 

Dette er høstens soleklare vinner når det gjelder skinnjakke. Den er laget av lammeskinn, og er utrolig myk og behagelig på. Pels i front, strikk i armene og i bråtet. Vi har jakken i sort og grå. Må Sees:)

 

Denne kåpen taler for seg selv. Fantastisk passform!! Vi har kåpen i sort

 

En god støvelett, som går rett over kneet. Vi har den i mørkeblå og sort. Ta gjerne kontakt på telefon 55 01 92 13, eller mail infinity.lagunen@hotmail.com

 

bilder fra visning:

ha en god dag:)


HØSTEN ER KOMMET

17.sep.2010 10:36 | Blogg | Ingen kommentarer | Tips en venn

Butikken bugner av høstens nyheter, så enten du skal ha selskapskjole, på jakt etter en god strikkejakke, tøffe bukser, eller høstens MÅ ha dun jakke, er turen innom INFINITY vært besøket. Vi er tro mot våre leverandører, og fører fortsatt varene til BY MALENE BIRGER, PATRIZIA PEPE, RAER, NOLITA, DESIGNERS REMIX, UGG med flere.

 

Nye merker fra høsten av er NAPAPIJRI, HELL IS FOR HEROES og FLEICHER COUTURE. Alle 3 leverandørene er god på dunjakker. Napapijri ankom denne uken med noen helt fantastiske jakker:

 

Napapijri hue er akkurat kommet inn. Veldig fin :)

Denne jakken har vi i hvit, med sorte felt under armene. Kom innom og se:)

 

Høstens Ugg er på plass, og vi bestiller gjerne hvis vi er utsolgt for styles, eller størrelser. Ta kontakt i butikken, eller på mail infinity.lagunen@hotmail.com eller på telefon 55 01 92 13


 
 

hits