september 2011 (infinitybergen)
HJEMKONTAKTOUTFITNYHETERINSPIRASJONLEGG TIL SOM VENN


Infinity jubler over sol i Bergen

30.09.2011 14:01 | Outfit | 3 kommentarer | Tips en venn

Ja, endelig kom det litt glad vær til oss i Bergen! DET var deilig, og vi på Infinity slenger på oss solbrillene og jubler over solen! Her har vi satt sammen ett antrekk -perfekt til å nyte finværs dagene i helgen i!

 

Dressjakke i skinn fra 2nd day kr 4500 ,- Dette er den perfekte kombinasjonen for deg som ønsker en litt mer feminin skinn jakke, kjempe fin også til kjole og bukse. Og denne trenden er helt klart kommet for å bli!
Sko fra United Nude kr 1400,-

Skjørt fra Simply Uri kr 1200 ,- Dette har vi også fått inn i mørke grått. Topp fra Simply Uri kr 900 ,- Også veldig kul utenpå jeans eller en svart bukse.Solbrillene er fra The Row og koster kr 1900 ,-

Sølv smykke fra Camilla Prytz kr 2800 ,- Dette er virkelig ett av yndlings smykkene våre, det røffer opp ett hvert antrekk!Vi ønsker alle i Bergen en fin dag videre i solen, og selfølgelig resten av Norge også uansett vær!

HILSEN

Infinity jentene


MOTESHOW

29.09.2011 20:44 | Moteshow | 13 kommentarer | Tips en venn

På mandag var Jeanette og Titti i et spennende møte med Kari fra møbelbutikken Slettvoll angående et moteshow vi skal arrangere med de. Dato for når arrangementet skal være, påmelding og litt mer info vil vi komme tilbake til etterhvert. En ting er ihvertfall sikkert; Dette er noe du ikke vil gå glipp av ;)

Slettvoll er en utrolig lekker interiørbutikk med masse fint til hjemmet. Vi klarte ikke dy oss og måtte selvfølgelig knipse litt bilder av alt det lekre..

En glad Titti etter møtet..


og en minst like glad Jeanette :D

Jeanette har på seg skinnbukse fra Met (2200,-), Jakke fra Napapijri (6400,-), Sko fra United Nude (1400,-), Skjerf fra By Malene Birger (800,-) og genser fra Black Noir (2200,-). Antrekket til Titti finner du her.

Hilsen alle jentene på INFINITY :D

Wibeke - Anita - Jeanette - Grethe - Åse - Bianca - Dina - Titti


Og vinneren av Deborah Lippmann neglelakk er....

29.09.2011 17:20 | Konkurranse | 2 kommentarer | Tips en venn

I dag har vi trukket vinneren av Deborah Lippmann Neglelakken

og den heldige vinneren er lodd gul 13 med kommentaren "Så fint antrekk! Freshe sko:)" og den hadde Victoria V på dette innlegget http://infinitybergen.blogg.no/1315593598_fredagsantrekk_fra_2n.html 

GRATULERER SÅÅÅÅÅ MYE VICTORIA!!!!

Send oss en mail, så får du din velfortjente neglelakk:)))

Hilsen alle jentene på INFINITY


Tittis antrekk

28.09.2011 08:19 | Outfit | 5 kommentarer | Tips en venn

Her er Titti iført klær fra INFINITY fra topp til tå som raskt har blitt hennes nye favoritter i klesskapet. Den lekre skinnjakken fra Patrizia Pepe er fra fjorårets kolleksjon, men er absolutt like aktuell denne sesongen også! Resten av antrekket får du kjøpt på INFINITY nå :)


Genser fra Designers Remix Collection (1000,-), Jeans fra Met (2000,-), Sko fra By Malene Birger (4000,-), Smykke fra Camilla Prytz (4800,-)

Genseren finnes også i grått

Velkommen inn til oss på Lagunen Storsenter

Titti - Bianca- Dina - Jeanette - Wibeke - Anita - Åse og Grethe


Endelig er Napapijri jakkene kommet inn igjen

27.09.2011 08:59 | Nyheter | 22 kommentarer | Tips en venn

I dag kom endelig Napapijri jakkene inn igjen, i både blått og rødt.Vi elsker disse jakkene, som er god og varm, og samtidig vannastøtende og vindtett. Like fin på høyfjellet, som til "by-bruk" 

Her står Jeanette og åpner kartongene med jakkene:)) Digger forresten T-skjorten hennes som er fra House Of Gods, med bilde av John Lennon og Yoko Ono. jakkene kom som du ser i blått og rødt, og prisen er 1750,- 

På torsdag trekker vi vinneren i konkurransen vi har gående, om en Deborah Lippmann neglelakk, så lykke til i innspurten:))

Hjertelig velkommen inn for en hyggelig handel

Hilsen

Jeanette - Bianca - Dina - Titti - Wibeke - Anita - Grethe - Åse


Bergens tøffeste sjøstøvler!

26.09.2011 22:18 | Nyheter | 5 kommentarer | Tips en venn

Et kjent ordtak sier; "Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær". Vi på INFINITY kunne ikke vært mer enig, for med disse knalltøffe sjøstøvlene fra Colors of California, holder du deg både stilig og tørr på beina når det regner som verst her i Bergen. De er superkomfortable på foten og har mange tøffe detaljer som skiller de godt ut fra mengden ;) Uten tvil et must have til damer i ALLE aldre!

Sjøstøvlene finne både i kort- og lang variant. Den lange modellen finnes kun i svart, mens den korte modellen får du i både brunt og svart. 

Den korte modellen:

Svart:

Brun:

Den lange modellen:

Prisen på alle er 1400,- og finnes i str. 36-41

Velkommen inn for å prøve :)


Varme klær fra Napapijri

25.09.2011 14:32 | Nyheter | 3 kommentarer | Tips en venn

Om høsten er det deilig og pakke seg inn i deilige, varme klær når det blåser og er surt ute. Men vi vil da også ta oss bra ut? Her kommer Napapijri inn i bildet, med sine freshe klær som  både gjør deg feminin og sporty. Her har Jeanette plukket ut to herlige plagg som vi lover deg du trygt kan gå høsten i møtet med!

1) Deilig ''teddy'' genser med glidelås forran. Kjempe søt, med kvikke, fine farger og lun og god. Kr 1900 ,-2) Deilig ytterjakke, som pga lengden også er fin til kjoler når været er som verst! Søt hette med avtagbar pels. Kr 5700 ,-Håper vi sees i butikken på Lagunen til uken! Vi ønsker deg en super søndag til så lenge!

Hilsen alle jentene på Infinity!


Kåpe fra Hugo Boss

24.09.2011 11:45 | Inspirasjon | 2 kommentarer | Tips en venn

Her poserer Dina i den nydelige pels kåpen fra Hugo Boss. Ermene er i lækkert svart skinn, og pelsen danderer seg som en vest på kåpen. Denne holder deg varm og god på kalde høst kvelder, på en elegant og stil sikker måte! Innenfor kåpen har hun en enkel, men classy kjole fra Bllack Noir. 

Kåpe Hugo Boss 16.000 ,-

Kjole Bllack Noir 2.400 ,-

Pumps Moods of Norway 2.000 ,- Vi på Infinity ønsker deg en riktig god helg! 

Hilsen

Wibeke - Anita - Jeanette - Bianca - Titti - Dina - Grethe og Åse


Fredags antrekk fra Designers Remix og 2nd day

23.09.2011 18:55 | Nyheter | 7 kommentarer | Tips en venn

I dag har det vært travelt til jentene på Infinity, som har pakket ut massevis av nye varer! To av godbitene som er å finne i butikken nå, er denne toppen fra Designers Remix Collection og buksen her fra 2nd day. Disse to sammen utgjør ett perfekt fredags antrekk. Casual, men kult. Klar til å ta deg med ut på både middag og på byen. Her er det bare tilbehøret som setter grensene!

Designer Remix toppen er i mykt og delikat stoff, hvor ermene og ryggen/sidene er i fin strikket kashmir og viscose. Kontrasten mellom stoffet fremme og bak røffer den opp, og gir den særpreg!
Pris 1200 ,-Denne buksen kan brukes til ALT. Dessuten er den stretchy, og behagelig på. FULL SCORE og TERNINGKAST 6 fra oss jentene på Infinity!
Pris 1000 ,-

Her har vi valgt å vise den sammen med en veske fra Bruuns Bazaar til. Også en veldig ''bruker vennlig''  veske, kan brukes for å fiffe opp ett hvert antrekk. 
kr 1699 ,- Alt dette kan du få kjøpt i butikk hos oss nå! Skoene er fra United Nude (1400,-) og øredobbene fra Zuzanna G (350,-). Vi ønsker alle hjertlig velkommen for å prøve litt nye klær, friske opp garderoben litt, eller bare for å få litt inspirasjon til høst garderoben hos oss. Håper vi sees!

Hilsen

Wibeke - Anita - Jeanette - Bianca - Titti - Dina - Grethe og Åse


Neglelakk kit fra Deborah Lippmann

23.09.2011 07:18 | Nyheter | 4 kommentarer | Tips en venn

Get this party started!

Nå har vi fått inn ett neglelakk sett fra Deborah Lippmann med tre kjempe kule neglelakker! Den ene neglelakken er den super populære Happy Birthday som er en flerfarget glitter neglelakk, og de to andre er svart og rosa med glitter i. Disse gjør seg til helgens antrekk, eller for å piffe opp en normal hverdag! Pris kr 550 ,- 

Ha en strålende fredags formiddag!

Hilsen alle oss på INFINITY

Wibeke - Anita - Jeanette - Bianca - Titti - Dina - Grethe og Åse


TREND RAPPORT

22.09.2011 08:45 | Blogg | 3 kommentarer | Tips en venn

Vi har i mangen år, gått med smale, skinny jeans. Trenden er nå på vei over i bootcut, og vide slengbukser igjen... Mangen føler nok, "been there, done that..", men vi på INFINITY har stor tro på trenden denne høsten, og videre inn i våren  2012.

Den ene modellen vi har fått inn er Marrakesh fra MiH-jeans. Den har supersleng fra knærene og ned, og utrolig kul, med høye hæler. Den er passe høy på livet, og sitter som ett skudd. Kan det bli bedre???

  

Det dukker stadig opp nye bilder av kjendiser i disse jeansene fra Made In Heaven. Claudia Schiffer, Katie Holmes, Rachel Mcadams & Gwyneth Paltrow er bare noen av dem som har blitt sett i disse fantastisk kule buksene i det siste.


Ha en riktig fin dag, og velkommen inn til oss på INFINITYUkens kjøp - Moods Of Norway bukse

22.09.2011 08:30 | Nyheter | 2 kommentarer | Tips en venn

Moods Of Norway har utrolig mye fint denne sesongen. Denne grå dress buksen er en av de flotte nyhetene, og fås kjøpt hos oss på Infinty! Her har vi valgt en enkel T-skjorte fra Samsøe & Samsøe til, men den kan også pyntes opp med en fin blazer eller bluse og pumps. Denne buksen har mange muligheter!

Moods Of Norway bukse 1000 ,-
Samsøe & Samsøe topp kr 400 ,- 

HUSK konkurransen vår som vi har gående nå! I neste uke trekker vi ut den heldige vinneren som får en Deborah Lippmann neglelakk! For å være med i trekningen trenger du bare å legge igjen en kommentar på ett av innleggene våre her på bloggen vår, og du er med! En kommentar = ett lodd! Ta så mange lodd du vil :-) LYKKE TIL!

Hilsen alle jentene på Infinity!


Genser fra Black Noir

21.09.2011 18:52 | Outfit | 7 kommentarer | Tips en venn

Nå har vi fått inn enda mere spennende fra merket Bllack Noir!! Denne genseren med sine enkle, små detaljer tok i hvertfal Jeanette med storm, som ble totalt forelsket! Den inneholder blant annet silke og kashmir noe som gjør den super deilig på! Det at den er så enkel gir rom for å rocke den litt opp slik som vi viser nedenfor, eller stasje den opp med annet tilbehør. Vi har fått inn mye annet fint også som kan brukes til ett antrekk som dette!

Genser Bllack Noir (2200,-) Tiger smykke i sølv fra Camilla Prytz (2800,-) Øredobber fra Zuzanna G (350,-)

Skinnbukse Samsøe & Samsøe (3500,-) Sko United Nude (1400,-)Som hånd i hanske, sa du? Sinnhansker fra Designers Remix (599,-) Praktisk og pene på!

 

Ha en riktig fin kveld, og velkommen til oss på Infinity for en hyggelig handel!


By Malene Birger og Colours Of California

21.09.2011 10:27 | Outfit | 10 kommentarer | Tips en venn

En nydelig høstdag, vått på bakken, og kaldt i luften. Da har vi det perfetkte antrekket for deg:) 

Jeanette viser her en nydelig trendy poncho fra By Malene Birger 2400,- Belte for å markere livet fra Samsøe & Samsøe 500,- og bukse fra By Malene Birger 1800,-Vi ELSKER disse støvlene fra Colours Of California. Prisen er 1400,- og er laget i gummi. De har en vaskbar ull såle, som holder deg varm på bena på kalde høstdager!! ENDELIG noe nytt på støvel fronten!! Finnes i brunt og sort, og en høy modell med glidelås bak

Neste uke er det trekning i konkurransen om å vinne en Deborah Lippmann neglelakk, HAPPY BIRTHDAY, eller eget valg av farge. Alle kommentarer får 1 lodd, så du kan "ta" så mangen lodd du vil:) Lyke til

Ha en riktig fin onsdag, og velkommen inn til oss på INFINITY for en hyggelig handel

Wibeke - Anita - Jeanette - Bianca - Titti - Dina - Grethe og Åse


Rå kul jakke fra 2nd day

20.09.2011 10:44 | Nyheter | 2 kommentarer | Tips en venn

Dette er desidert den nyeste favoritten blant jentene her på Infinity! Denne jakken fra Day Birger Et Mikkelsen sitt undermerke 2nd day synes vi bare er helt utrolig stilig. Den har blandet det beste fra alle verdener -den er feminin, rocket, søt og classy! Ermene i skinn utgjør den perfekte kontrasten til resten av stoffet bak og i front. Dette er virkelig jakken som setter prikken over i'en på de fleste antrekk.

Pris på jakken kr 4300,-

Smykket er fra By Me og koster 1700,-

Hilsen jentene på Infinity!


De fantastiske skoene - UGG

19.09.2011 19:49 | Nyheter | 6 kommentarer | Tips en venn

Er det ett sko merke som virkelig har tatt av de siste årene, så er det det Autralske merket UGG! Og dersom du har prøvd de på foten, så skjønner du kanskje hvorfor. Kvaliteten i disse skoene er bare helt fantastisk, enten du går for de klassiske flate, eller kanskje ''kloggene'' med hæl? På Infinity har vi fått inn disse sko parene som du kan se bilde av nedenfor. Men OBS OBS, vi går fort tom for str i disse nå som høsten slår inn for fult og mange ønsker og sikre seg ett par av disse herlighetene. Så det er lurt og være tidlig ute! :-D

Ugg skoene er laget av ekte saueskinn, og pelsen er naturligvis av lamme ull. Ikke noe annet materiale klarer å holde bena dine så kjølg og varm på samme tid. Dette er virkelig comfort på høyt nivå! Og vi på Infinity, er i hvertfal totalt forelsket i våre UGGs!

Fra venstre til høyre: Classic tall camel kr 2550,-  Clasick short beige kr 2100,-  Classic short brun 2100,-


SE på disse deilige tøflene da!? Disse har vi nettopp fått inn, og de passer perfekt til kalde høst ben. Pris kr 1300,-

''Høst-klogger'' i brunt skinn med akkurat passelig høyde på hælen. Helt supre hverdags sko! Lækre både med skinnet brettet ned, eller opp. 


Prisen for disse er kr  2900,- 

Håper vi sees på Infinity!

Hilsen 

Wibeke - Anita - Titti - Jeanette - Bianca - Dina - Grethe - Åse


Ukens kjøp!

18.09.2011 12:47 | Ukens kjøp | 5 kommentarer | Tips en venn

Som denne ukens kjøp har vi valgt ut dette deilige sjalet i ull fra By Malene Birger! Reptil mønster er en av de hotteste trendene i høst, noe vi ikke har noe problemer med å forstå - det er jo kjempe stilig! Sjalet er 140x140 cm, og kan brukes både i trekant, eller knytes rundt halsen slik som Dina viser oss her. Deilig er det hvertfal! Prisen er kr 800 ,-

Velkommen hos oss!

Wibeke - Anita - Titti - Jeanette - Bianca - Dina - Grethe - Åse 


HAPPY BIRTHDAY!! ......

17.09.2011 12:02 | Konkurranse | 9 kommentarer | Tips en venn

...Deborah Lippmann har de beste og fineste neglelakkene, og vi fører de her på INFINITY:) Happy Birthday er favoritten, og en sikker vinner til festantrekket. er det ikke også en veldig fin bursdags, eller vertinne gave???

Minner dere på at dere kan vinne denne neglelakken her på bloggen vår. 1 kommentar = 1 lodd, du kan kommentere alle innleggene, og så mangen ganger du vil:) Trekning i september. Lykke til

Vi fikk påfyll av Deborah Lippmann i går, så vi har veldig godt utvalg i farger:)) Velkommen inn til oss for en hyggelig handel

Ha en riktig fin lørdag

Hilsen alle jentene på INFINITY 


Lyst på kveldens kuleste fest antrekk?

17.09.2011 10:16 | Inspirasjon | 3 kommentarer | Tips en venn

Her har vi jentene på Infinity satt sammen det vi menes desidert ville blitt ett av de kuleste antrekkene for kvelden! Vi har fått inn denne super hete jakken fra det nokså nye, danske merket Bllack Noir, som bare rocker hvert eneste plagg den blir satt sammen med! 

Smykke fra Camilla Prytz passer perfekt til antrekket, og står nok høyt på ønske listen til mange. Det er i ekte sølv, og fås kjøpt hos oss for kr 4800 ,-

Jakken er like kul åpen, som den er lukket igjen. Og den er også pen med glidelåsen trukket helt opp, da blir jakken mer som en overdel. Jakken får du hos oss for kr 3700 ,-

Små stener dekker hele jakken, og gir den ett glamourøst utrykk.

Skinnbuksen er fra Samsøe & Samsøe og koster kr 3.500. Den er laget av lamme lær, og er utrolig strechy og behagelig på -i tillegg til veldig kul! Toppen vi har brukt til er fra By Malene Birger og den har vi også i flere andre farger. Den koster 600,-. 

Vi ønsker deg hjertlig velkommen for en hyggelig handel hos oss, eller bare kom innom for litt mote snakk:-) Dersom du lurer på noe angående noen av plaggene, kan du også ring oss eller sende oss en mail!

Hilsen

Infinity jentene!


Elegant genser fra La Fée Maraboutée

16.09.2011 10:34 | Nyheter | 4 kommentarer | Tips en venn

La Fée Maraboutée har kommet med mange deilige høst nyheter denne sesongen som Infinity har tatt inn. Blant annet denne genseren, som Jeanette har lagt sin elsk på. Den er super deilig i stoffet, og passer like fint til tights som til en inntil sittende jeans eller annen bukse. Finnes også i fargen grå i butikk!

Genseren koster 1600 kr ,- og vises her med tilbehør fra By Malene Birger. Mobilvesken (kr 900,-) har virkelig slått igjennom og er like praktisk som den er kul! Vi har den i flere varianter og farger.

Knapper på hver skulder og brune detaljer på albuene er med på å gjøre plagget litt mer spesielt. På den grå genseren, er lappene på albuene også i brunt, noe som utgjør en veldig fin kontrast.

Siden genseren en gangske enkelt, tåler den litt kraftig tilbehør, slik som vi foreslår her på bildet med øredobber fra By Malene Birger (kr 700,-)  Er de ikke stilige?? 

Armbånd sett med tre armbånd fra By  Malene Birger (kr 900 ,-)

Ta turen innom til oss på Infinityi helgen for litt inspirasjon til høst garderoben! 

Hilsen 

Wibeke - Anita - Titti - Jeanette - Bianca - Dina - Grethe - Åse 


Dina sitt outfit

15.09.2011 08:10 | Blogg | 3 kommentarer | Tips en venn

Dina kom på jobb i dag, og skal ut og spise med gode venner etter jobb. Hun hadde derfor pyntet seg litt ekstra:) Føler oss utrolig heldig som har "lov" til å pynte oss på jobb!! :)))))

  

INFINITY varer fra topp til tå:) Sko fra By Malene Birger - bukse fra MET jeans - Poncho fra By Malene Birger og Øredobber fra Bartoz

Nå trekker vi snart vinneren av konkurransen vi har gående. Alle som legger igjen en eller flere kommentarer får 1 lodd per kommentar, og premien er en Deborah Lippmann neglelakk:)) Lykke ttil alle sammen

Ha en riktig fin dag

hilsen alle oss på INFINITY


Jeanette sitt jobbantrekk

14.09.2011 11:36 | Outfit | 3 kommentarer | Tips en venn

På mandag var det Jeanette som åpnet butikken, og hun hadde valgt et stilig antrekk med nye klær fra INFINITY fra topp til tå. Skoene fra United Nude er fantatisk god på foten og passer like godt til hverdags som til fest. Vi har også et godt utvalgt av Met jeans, inkludert denne røffe varianten som Jeanette har på seg her. Toppen fra House of the Gods setter prikken over i'en for antrekket! Ser du forresten hvem som er avbildet på toppen? :)Jeans fra Met (1900,-), Sko fra United Nude (1400,-), Topp fra House of the gods (1100,-)

Hilsen

Wibeke - Anita - Titti - Jeanette - Bianca - Dina - Grethe - Åse


Dina sitt nydelige antrekk fra helgen

13.09.2011 11:12 | Inspirasjon | 2 kommentarer | Tips en venn

I helgen som var hadde team INFINITY en veldig kjekk lørdag på sensommerfesten Lagunen arrangerte for alle sine ansatte. Her kan dere se bilder av skjønne, skjønne Dina i sitt nydelige outfit for kvelden.

Den lækre kåpen fra By Malene Birger kr 4600,- Matcher bare utrolig godt de kule ''skinn'' buksene til MET slik som Dina har kjøpt seg her til kr 2200 ,-Som overdel hadde hun på seg en bluse fra By Malene Birger i deilig viscose til kr 1800,- Hun valgte å gå med kun en dekkende svart BH under blusen (noe som ble utrolig stilig til antrekket!!), men man kan også gå for en singlet under toppen. Dere kan se ett veldig fint eksempel vi lagde på dukken på linken her.  

Velkommen hos hos!
Hilsen jentene på Infinity


Ny, fantastisk vinterjakke fra Samsøe Samsøe

12.09.2011 20:54 | Nyheter | 3 kommentarer | Tips en venn

I dag fikk vi inn denne lekre vinterjakken fra Samsøe Samsøe som rakst ble en favoritt hos oss ansatte. Den finnes i en nydelig grønnfarge og selvfølgelig i klassisk svart. Knytingen i livet gir den en feminim fasong og passer perfekt til kalde vinterdager i Bergen og på fjellet!Sjekk ut den søte hetten :DPrisen er 2100,- og finnes i størrelsene XS - L (romslig i størrelsen)

Hilsen

Wibeke - Anita - Grethe - Åse - Titti - Dina - Jeanette - Bianca


LAZY SUNDAY

11.09.2011 22:45 | Nyheter | 3 kommentarer | Tips en venn

Late søndager er innimellom helt herlig, og da er denne strikkejakken fra Moods Of Norway et deilig plagg å ta på seg! Holder deg varm og god, passe "kledd", og en kopp kakao med en god bok i sofaen... Her poserer Bianca i sin favorittjakke fra Moods of Norway. Sant den er fin? I nakken står det skrevet en oppskrift på deilige vafler. Kommer garantert til å lage disse neste gang jeg har lyst på noe godt!

Prisen er 1300,-

Hilsen alle jentene på INFINITY :)


Høstens deilige kjoler

10.09.2011 09:28 | Inspirasjon | 5 kommentarer | Tips en venn

Nå som det går mot litt kaldere tider er det deilig med noen klær som varmet litt. Men det betyr jo ikke at vi ikke kan pynte oss!!

Jeanette og Bianca har funnet frem hver sine favoritter blant høstens deilige kjoler, perfekt til en hver anledning, som de har lyst til å vise dere under her:

Her har Jeanette tatt på seg en kjole fra Boss Orange til kr 2600 ,- Perfekt til både hverdag og fest! Sammen med sko fra United Nude til kr 1400 ,-

Med denne kjolen kan  man også velge og tone den ned med f.eks ett brunt belte i livet, brun strømpebukse og noen fine støvletter til for ett mer casual og hverdagslig antrekk.

Vi på Infinity bare elsker særpreget over disse skoene! United Nude har virkelig kommet med noen spennende nyheter denne sesongen!

Her ser dere Bianca i Designers Remix sin deilig penkjole i ull til kr 2500 ,- med pumps fra Moods Of Norway til kr 2000 ,- 

Dette er en virkelig lækker kjole synes vi, og med denne i skapet er man klar for alle høstens eventer!

Her vises den sammen med øredobbene Snowball fra Zuzanna G til 1100 ,- som utgjør det perfekte tilbehøret!! Disse øredobbene finnes også i flere farger og fasonger.

Vi ønsker deg velkommen hos oss på Infinity for en hyggelig lørdags handel! Håper vi sees!


Fredags antrekk fra 2nd day og sko fra United Nude

09.09.2011 20:39 | Nyheter | 6 kommentarer | Tips en venn

Her viser Bianca oss ett kjempe fint fredags antrekk som er både casual, men likevell pyntet. Dette er også godt og varmt nå som høsten i Bergen setter inn for fullt!

Det flerfargede sko paret fra United Nude til kr 1400 ,- som vi nettopp har fått inn i butikken er med på å freshe opp ett hvert antrekk og har en perfekt høyde på hælen. 

Bukse fra 2nd day til kr 1500 ,- er super behagelig på og kul med sine små detaljer langs siden.

Jakken fra 2nd Day til kr 2300 ,- er svært anvennelig og brukes her med en svart, basic singlet fra Samsøe & Samsøe til kr 300 ,-United Nude sin aller første sko, ble laget av den nåværende designeren Rem D Koolhaas i håp om å vinne tilbake jenta som knuste hjertet hans. Jenta forsvant, men skoen ble - og har kapret mange andres jentes hjerter igjennom årene med nydelig design og stilig eleganse.

På Infinity har vi fått inn flere av United Nude sine spennende høst nyheter, og ønsker deg hjertlig velkommen til å ta en titt og prøve litt sko hos oss!

Bianca - Wibeke - Titti - Dina - Anita - Jeanette - Grethe og Åse


Ny utstilling

09.09.2011 19:31 | Inspirasjon | 2 kommentarer | Tips en venn

I dag kom det VELDIG mye varer, lover fine bilder, men oppi kaoset solgte vi antrekket på dukken, og laget derfor ett nytt antrekk! Det nærmer seg helg, så vi tok derfor på ett antrekk som kan brukes på fest, og til hverdags, hvis man vil være litt pyntet 

Skinnbuksen er fra det danske merket Samsøe & Samsøe og koster 4200,- Vi har også MET sinn "look-Alike" skinnbukse til 2200,- som forøvrig også er HELT RÅ. 

Blusen er fra By Malene Birger, og koster 1800,- Matchende singlet i en litt dypere farge synes vi er veldig fint inn, og koster 600,- 

Sko fra Hgo Boss, og smykket er fra favoritt designer Camilla Prytz. Prisen er 4800,-

 Ha en riktig god helg!!

Velkommen inn for en hyggelig handel


En lekker bluse fra Moods of Norway

08.09.2011 13:51 | Nyheter | 7 kommentarer | Tips en venn

Damekolleksjonen til Moods of Norway har virkelig imponert denne sesongen. Den er full av lekre kjoler, tøffe skinnboots og selvfølgelig deilige hettegensere. Denne lekre blusen i mørkeblått finnes også i høstens kolleksjon og passer utmerket til en kveld på byn med venninnene. De transparente armene og de flotte detaljene på blusen gjør den til en sikker vinner i de fleste situasjoner!Prisen er 1300,-


Grått & Sort

08.09.2011 12:27 | Outfit | 3 kommentarer | Tips en venn

Grått og sort passer utmerket sammen, og antrekker til Bianca er et godt eksempel på det! Strikkekjolen er fra det franske merket La Fée Maraboutée og har et lekkert snitt med flotte detljer. Skinnbeltet i livet følger med kjolen og gir en fin og markert midje. Den kan enkelt pyntes opp og ned avhengig av smykker og sko.
Sjøstøvler fra Colors of California (1400,-) og kjole fra La Fée Maraboutée (2500,-) 

Hilsen

Wibeke - Anita - Titti - Dina - Bianca - Jeanette - Grethe - Åse


Deilig fleece fra Napapijri

07.09.2011 09:12 | Nyheter | 4 kommentarer | Tips en venn

Enten man liker det eller ikke, nærmer vinteren seg med stormskritt her i Bergen. Heldigvis finnes det ting som hjelper litt på humøret når kulden setter inn, blant annet disse to herlige fleecene fra Napapijri. De passer perfekt på fjellet, men også på kalde vinterdager i Bergen.. Uten tvil et must have i vinter!

Fleecegenser:
Fleecevest:Prisen på både vesten og genseren er 1700,-. Pique-genseren som er under vesten er også fra Napapijri og koster 1400,-. Den finnes også i fargene grå og offwhite.


Ukens kjøp!

06.09.2011 10:01 | Ukens kjøp | 2 kommentarer | Tips en venn

Hver uke fremover kommer vi til poste "Ukens kjøp" her på bloggen. Denne uken har vi valgt denne herlige strikkegenseren fra Samsøe Samsøe. Den er laget av 50% ull, 40% angora og 10% nylon, og har en nydelig beigefarge. Kan brukes både som kjole og genser, alt etter smak og behov.Prisen på herligheten er 900,-


De ultimate skoene for ekte bergensvær!

05.09.2011 23:07 | Nyheter | 3 kommentarer | Tips en venn

På INFINITY har vi fått inn noen knalltøffe sjøstøvler fra merket Colors of California. Med lekre detaljer både foran og bak, passer de ypperlig når det regner ute og man samtidig vil være stilig- og tørr på beina! Med andre ord er disse sjøstøvlene de ultimate skoene for flotte bergensdamer!
 


Prisen er 1400,-


Bianca sitt outfit

05.09.2011 11:22 | Outfit | Ingen kommentarer | Tips en venn

Bianca er veldig glad i alt som er brunt, og det er ikke rart!! Se så nydelig hun er i denne brune og sorte t-skjorten fra By Malene Birger

T-skjorten er en såkalt UNICEF t-skjorte. Hver kolleksjon Malene Birger lager, har hun med 2 t-skjorter hvor alle inntektene går tili organisasjonen. Les mer på hjemmesiden hennes på www.bymalenebirger.com. Vi ansatte på INFINITY har denne sesongen lagt vår elsk på denne, som er like fin oppi et high waistet skjørt, eller til smal bukse som Bianca viser her.

Ha en riktig gor mandag i regnværet, og velkommen inn for en hyggelig handel


Moods Of Norway orginalitet

03.09.2011 17:16 | Nyheter | 4 kommentarer | Tips en venn

Moods Of Norway har det med å lage spesielle ting, som bilde av bestemor og bestefar på alle merkelappene, eller oppskriften på dansen foxtrot på baksiden av sko esken... WE LOVE;)

Skoene fra Moods Of Norway denne høsten er helt RÅ!! Har vist dere noen eksempler tidligere, men en god ting kan ikke gjentas for mye. Personalets favoritter er disse 3

    

Ha en riktig god dag, og velkommen inn tIl oss på INFINITY

 


VINN DEBORAH LIPPMANN NEGLELAKK HAPPY BIRTHDAY

02.09.2011 20:27 | Konkurranse | 33 kommentarer | Tips en venn

Vi minner om konkurransen vi har gående på bloggen, hvor du kan vinne denne spreke neglelakken fra Deborah Lippmann!! Vi har mangen freshe farger, så dere er velkommen inn for å ta en titt på utvalget. 

  

Se på de nydelige fargene i denne glitter neglelakken. Den er den perfekte bursdagsgave, og en selvfølge på neglene når vi skal pynte oss:)

Reglene er som før

1 kommentar = 1 lodd (du kan kommentere på alle innlegg)

1 link på facebook = 2 lodd (husk å gi beskjed enten på mail, eller her på bloggen)

1 kommentar på facebook = 1 lodd

Med andre ord, du kan "ta" så mangen lodd du vil!! Lykke til alle sammen

Trekning i september

LYKKE TIL ALLE SAMMEN

Wibeke - Åse- Dina - Grethe - Jeanette - Bianca - Anita - Titti


FREDAG, FREDAG, FREEEDAAAG:))

02.09.2011 15:10 | Inspirasjon | 4 kommentarer | Tips en venn

Endelig helg, og vi har som lovet satt sammen noen antrekk som kan brukes i festlige lag. Har laget litt forskjellig med kjoler, skjørt og bukse, som kan tilpasses, alt etter alder og anledning

Vi elsket denne Moods Of Norway kjolen som kom inn i går. Ganske enkelt elegant. De yngste vil kanskje legge den opp noen cm, mens jeg (over 30..) synes lengden er super! Tøff med pumps som Titti viser her, da blir den pyntet, kan også brukes med skoletter og skinnjakke. Kjolen kommer også i sort, og prisen er 1700,-

    

Skoene er også fra Moods Of Norway, og koster 2000,-

  

Måtte bare vise dere denne herlige kjolen også. Er ikke den nydelig?? Koster 2500,- fra Moods

Ny singlet fra 2nd Day i silke, synes vi er knalltøff til skinnbukse fra Samsøe & Samsøe. Armbånd fra By Malene Birger, og smykket fra Camilla Prytz. Blusen er 1200,- bukse 4200,- sko 2200,-

  

dette skjørtet fra Samsøe & Samsøe er også en favoritt balnt personalet, "rynkene" i sidene gjør at skjørtet er fleksibelt, og kan brukes som high waist skjørt, eller nede på hoftene.

    

Skjørtet koster 600,- toppen fra By Malene Birger 600,- jakke fra Bruuns Bazaar 800,- og sko fra Moods 2400,-

Ørnen ra Camilla Prytz er prikken over i´en:))

Ha en riktig fin helg alle sammen, i morgen kommer innlegg om den nye konkurransen. Husk ALLE kommentarer blir registrert, så Dere som har kommentert tidligere innlegg, etter forrige trekning, er allerede med i konkurransen. Dere kan "ta" så mangen lodd Dere vil:)

Velkommen inn for en hyggelig handel

Bianca - Wibeke - Titti - Dina - Anita - Jeanette - Grethe og Åse


NYE SKO FRA MOODS OF NORWAY

01.09.2011 19:56 | Nyheter | 4 kommentarer | Tips en venn

Kom ett STORT lass med varer i dag, blant annet nye sko fra Moods Of Norway. De har VIRKELIG fornyet seg på dame-sko fronten, og lager fiiiine damesko som kan brukes til hverdag og til fest. Her er noen eksempler på artiklene vi fikk inn i dag. 

 

 


Disse kommer også i sort. Åse prøvde denne stylen, og hun skrøt av at den var god på foten. TIME WILL SHOW;) Kommer tilbake med priser i morgen, men de ligger på mellom 1500,- og 2500,-

Velkommen inn for å prøve

Mvh

Åse - Grethe - Titti - Dina - Jeanette - Wibeke - Anita og Bianca


Infinity

Infinity er en motebutikk for den trendbevisste jente/kvinne. Vi fører high fashion merker som By Malene Birger - Designers Remix Collection - Ash Shoe - RAER - Nolita - DKNY - Patrizia Pepe - Moods of Norway - MET jeans- UGG Australia m.m. Vi holder til på Lagunen Storsenter i Bergen, men sender varer over hele landet.

Kontakt

Tlf: 55 01 92 13
Mob: 99 02 53 43
infinity.lagunen@hotmail.com


Siste innlegg

Arkiv

hits