september 2012 (infinitybergen)
HJEMKONTAKTOUTFITNYHETERINSPIRASJONLEGG TIL SOM VENN


En liten smakebit...

08.09.2012 14:36 | Inspirasjon | 2 kommentarer | Tips en venn

I dag er det sensommerfest for alle ansatte ved Lagunene Storsenter! Her er en liten smakebit på et av de mange nydelig antrekkene til Infinityjentene. Følg med op bloggen, det blir både bilder og oppdateringer på helgens festligheter!

En festlig helg i vente

07.09.2012 18:31 | Outfit | 3 kommentarer | Tips en venn

I morgen er den årlige sensommerfesten som alle ansatte på Lagunen Storsenter ser frem til! Kvelden er duket for middag, underholding, og dansing ut i de sene nattetimer. Vi på Infinity stiller med godt humør og gleder oss til en kveld med gode kollegaer fra hele senteret. Å finne den perfekte kjole til festen er ikke vanskelig når vi har fått så mye fint i butikken. Denne kjolen fra 2nd day er et veldig godt alternativ til morgendagens festligheter.

Vi har også fått inn en cape fra 2nd day som er perfekt utenpå en kjole. Pyntet, lekker og stilfull.

Kjole 2nd day 1500 kr // Smykke 2nd day 400 kr // Cape 2nd day  3000 kr // Sko Debbie 1400 kr

 

Ha en fin dag!


Der gikk starten på det nye moteåret

06.09.2012 17:01 | Inspirasjon | 2 kommentarer | Tips en venn

Vi er så heldig som har Linda på Infinity. Linda har stor sans for mote og har mange tips og triks som hun veldig gjerne deler med oss alle. Nyt dette innlegget om det kommende moteåret og bli inspirert!

 

Jeg elsker høsten. Ikke så å forstå at jeg ikke setter pris på de andre årstidene også men høsten er på en måte det som gir oss en liten pekepinn på hva vi kan forvente oss det kommende moteåret. Bare se på Vouges innholdsrike Septembernummer, en happening alle ekte fashionistas venter på i stor spenning.

 

Denne høsten gir oss blant annet en salig blanding av barokk, militærstil og psykedeliske 70 talls mønstre, Det virker som om moteskaperne er lite villig til å gi slipp på 70 tallet og denne sesongens tolkning har satt mønstrene i fokus. Jeg får seriøst flashback til tapetet jeg hadde på barnerommet mitt, et psykedelisk virvar av lilla stjerner som introduserte meg for mitt livs første migrene. Imidlertid, hvis man nærmer seg denne trenden forsiktig så kan den absolutt ha noe for seg.

  
Miu Miu FW 2012


Du trenger nødvendigvis ikke investere i et helt antrekk slik som det ble vist på catwalken denne høsten, da kan du lett ende opp med en look som skriker "Mozart på syre". Et lite nikk til trenden i form av en topp eller et skjerf gjør seg like bra. Atter en vinkling er det som defineres som androgynt, denne gangen med tydelige referanser til 1920-30 tallet. Dandylooken tror jeg personlig kommer til å bli det neste store. Akkurat nå ser vi bare begynnelsen men når nyinspillingen av "The Great Gatsby" kommer på kinoene verden over så vil vi nok merke at flere designere henger seg på. Uansett hva du velger å kjøpe denne høsten er det viktigste som alltid, lek deg med moten, vær ditt eget stil ikon og sist men ikke minst, ha en framifrå motehøst!!

  
Donna Karan FW 2012

 

Linda C.

 

Hvordan få looken:

Jakke By Malene Birger 2400 kr // Bluse Boss Orange 1300 kr // Skinnbukse 6400 kr// Sko Debbie 1400 kr


 


It's all in the details

05.09.2012 23:02 | Outfit | Ingen kommentarer | Tips en venn

Denne høsten er det detaljene som gjør antrekkene. Pels på en strikkejakke, transparente felt i en skjorte, et belte som et armbånd og smykker i plastikk. Det er bare fantasien som setter grenser. Mix og match etter humøret. Strikkejakke fra MET med avtagbar pels er et av de mange nye spennende plaggene vi har fått inn i butikken. Kom innom å finn dine favoritter :)

Belte fra By Malene Birger

Tynne belter er geniale for å skape liv i et antrekk. Hvorfor ikke bruke det som armbånd? Det er jo så lekkert!

Detaljene gjør antrekket. Smykke fra Cooee er en liten del av antrekket, men det lille ekstra som setter prikken over i´en.

 

Dukke 1: Bluse Made in heaven 1600 kr // Belte/armbånd 2nd day 700 kr // Belte gull By Malene Birger 900 kr // Skinnbukse Patrizia Pepe 9400 kr // Sko Debbie 1400 kr // Veske Modalu Pippa small grab 2300 kr 

Dukke 2: Smykke Cooee 550 kr // Bluse By Malene Birger 2000 kr // Jakke m/pels MET 4300 kr // Bukse Made in heaven 1500 kr // Sko Debbie 1400 kr

 

Ha en fin kveld :)

 


Oppvarming til innkjøp

04.09.2012 20:38 | Blogg | Ingen kommentarer | Tips en venn

I morgen skal vi kjøpe By Malene Birger, og i kveld varmer vi opp med middag sammen med gjengen fra By malene Birger i Oslo og København :)

Nydelige Anita :)

Fortsettelse følger ... :)


Casual Tuesday

04.09.2012 11:17 | Outfit | Én kommentar | Tips en venn

Kulden kommer alltid overraskende på oss år etter år. En dag sol, neste dag snø..Krysser fingrene for at snøen lar seg vente, slik at vi kan nyte høsten litt. En god jakke er et must når temperaturen begynner å gå nedover. Vi har fått den perfekte vinterjakke fra Peuterey i butikk. Sammen med et par uggs og en deilig bomullsgenser fra Boss orange kan kulden bare komme. Charlotte elsker høsten og vinteren. I år er det Uggs med paljetter som står høyest på ønskelisten. Hvilke årstid liker du best?

Genser Boss Orange 1700 kr// Bukse Black Orchid 1900 kr// Jakke Peuterey 8500 kr// Sko Ugg Australia 2800 kr

 

Ha en nydelig dag!

Titti, Dina, Charlotte, Ann, Wibeke, Malin, Anita, Linda

 


Tiger

03.09.2012 17:29 | Outfit | 2 kommentarer | Tips en venn

By Malene Birger har laget den fineste genseren vi har sett på lenge! Genseren er laget i deilig ullkvalitet, sammen med paljetter utgjør denne kombinasjonen en klassisk og tidløs genser. Denne genseren blir garantert en av høstens favorittplagg. Wibeke har allerede lagt sin elsk på genseren. Hun har stylet den med hvit skjorte og skjørt. We <3 it

Genser By Malene Birger 2300 kr// Skjorte By Malene Birger 1500 kr// Belte By Malene Birger 800 kr// Skjørt privat// Sko Debbie shoes 1400 kr

 

Nå er butikken full av nyheter!

Kom innom for en hyggelig handel :)
September

02.09.2012 11:45 | Outfit | Ingen kommentarer | Tips en venn

Plutselig er vi i September! Nå er det tid for å ta frem strikkegensere og ullskjerf. Ann forelsket seg helt i dette reptilmønstrete-skjerfet fra By Malene Birger. Genseren fra Designer Remix er i deilig ullkvalitet. 

Ugg Australia har laget disse fantastiske skoene. Er ikke disse bare super kule?

Smykke Cooee 550 kr// Skjerf By Malene Birger 800 kr// Genser Designer Remix 1600 kr // Bukse MET 1800 kr// Sko Ugg Australia 2700 kr

 

Ha en nydelig Søndag!
Snakkes i butikken på Mandag 


Det lille ekstra

01.09.2012 10:48 | Outfit | Ingen kommentarer | Tips en venn

Om en uke er det sensommerfest for alle ansatte ved Lagunen storsenter. VI har allerede startet festen, som jenter flest klarer vi ikke velge hva vi skal gå med. Denne kjolen fra By Malene Birger er et av alternativene Charlotte vurderer å gå med. Er ikke denne kjolen fantastisk? Kjolen har et enkelt snitt, paljettermene gir kjolen det lille ekstra og glidelås detaljen i ryggen er prikken over i´en. En perfekt kjole, til alle anledninger!

Charlotte har stylet kjolen med skoletter fra Debbie.

Kjole By Malene Birger 3500 kr // Sko Debbie shoes 1400 kr

 

Ha en fin helg!


Infinity

Infinity er en motebutikk for den trendbevisste jente/kvinne. Vi fører high fashion merker som By Malene Birger - Designers Remix Collection - Ash Shoe - RAER - Nolita - DKNY - Patrizia Pepe - Moods of Norway - MET jeans- UGG Australia m.m. Vi holder til på Lagunen Storsenter i Bergen, men sender varer over hele landet.

Kontakt

Tlf: 55 01 92 13
Mob: 99 02 53 43
infinity.lagunen@hotmail.com


Siste innlegg

Arkiv

hits