oktober 2010 (infinitybergen)
HJEMKONTAKTOUTFITNYHETERINSPIRASJONLEGG TIL SOM VENN


Vinterens VIRKELIGE "Må Ha" produkt :)

20.okt.2010 22:16 | Blogg | 4 kommentarer | Tips en venn

Vi på INFINITY kommer over den amerikanske Echo Touch-hansken. Det er et produkt som kombinerer mote og funksjonalitet på en genial måte, og vi spår at dette blir et "must" for alle som vil holde seg varme, være tilgjengelige og se trendy ut på samme tid! Dette er produktet du ikke visste du trengte, men som du bare MÅÅ ha!!

 
Markedet for iPod og andre telefoner med ?touch screen? har eksplodert. Men å bruke iPhone kan være en heller kald fornøyelse i vinter-Norge?

 

Men du trenger ikke fryse på hendene når du bruker din iPhone i vinter!

 

Med et par hansker som kan brukes på iPhone og andre berøringssensitive produkter, trenger du ikke ta av deg på hendene når du skal sjekke e-post eller sende en sms i kulda.

 

I motsetning til andre hansker, har Echo Touch-hansken nemlig et spesialmateriale i tommel og pekefinger som det mulig å scrolle, berøre skjermen og skrive meldinger like bra som om du ikke hadde noe på hendene!

 

Passer til alle!

 

Echo Touch-hanskene finnes i mange forskjellige farger og modeller, og passer til både kvinner og menn i alle aldre.

 

Hanskene kommer i de deiligste ull- og cashmere-blandinger, samt i Thinsulate, og holder deg varm samtidig som du ser bra ut!

 
 

 

Echo Touch-hanskene = årets julegave!

 


Kommer snart på INFINITY Lagunen :)


Verdens beste basic

18.okt.2010 23:23 | Inspirasjon | Én kommentar | Tips en venn

Det danske merket Samsøe & Samsøe lager sannsynligvis verdens beste basic. Basickolleksjonen består av lang- og kort singlett, t-skjorte og langermet topp i fargene svart, hvit og asphalt (grå). Kvaliteten er helt fantastisk og du blir garantert fornøyd!Ved siden av å lage herlige basicplagg, lager også Samsøe & Samsøe deilige strikkeplagg som passer perfekt til kalde vinterdager.

 

Dersom du har noen spørsmål, ta gjerne turen innom oss, eller ta kontakt på enten telefon (55019213) eller mail (infinity.lagunen@hotmail.com) :)

 

Hilsen INFINITY-jentene :)

hits